Metamorfose massage

Metamorfose massage

Metamorfose massage is een zachte, niet-directieve behandeling die ons helpt te worden zoals we in wezen zijn. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten. Soms kunnen we daar niet goed bij of weten we niet eens welke kwaliteiten we hebben. Door metamorfose massage toe te passen kan een transformatie plaats vinden.

Metamorfose massage geeft ruimte aan de Innerlijke Levenskracht, aan je Innerlijke Intelligentie. Die Levenskracht kan ‘vastzitten’ aan oude patronen. Die kunnen hun oorsprong ook hebben in de tijd van voor de geboorte, in de baarmoeder.

Als iets ons nú raakt kunnen dit gedachtes, emoties en herinneringen uit het verleden in beweging zetten. We zitten dan vast in die tijd.

‘Stel je een huis voor waar in iedere kamer een probleem is: gedragsproblemen, lichamelijke problemen, gebroken benen en gekneusde ribben, oogproblemen, emotionele problemen en wat niet al. Dan gaan een orthopeadagoog, een oogarts, een chirurg en een psycholoog ieder één van de kamers binnen om hun werk te doen en de klacht te verhelpen. Wat doet de beoefenaar van metamorfose massage? Deze gaat de kamers van het huis niet binnen, maar zet alle deuren tegen elkaar open, zodat alles schoon kan waaien.’

Metamorfose massage volgt de reflexpunten van de wervelkolom op handen, voeten en het hoofd.

In mijn behandelingen maak ik gebruik van alle massagevormen
Samen onderzoeken we welke vorm op dat moment voor jou de juiste is.

Duur van de behandeling

Prijs

Eerste behandeling met kennismaking: 90 minuten

€90,-

Vervolgbehandeling:
75 minuten

€79,-

Behandelingen kunnen 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd of geboekt. Annuleert u binnen 24 uur wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Afspraken mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 – 19.00 uur.

Als u aanvullende verzekerd bent, is (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk.

Mijn praktijk is aangesloten bij:

  • VBAG 
  • Geaccrediteerde overkoepelende organisatie RBCZ 

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over de behandelingen, meditatie, de cadeaubon of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.