Wat ik niet kon vertellen werd langzaam maar zeker duidelijk in mijn lichaam.

‘Mijn laatste behandeling is al weer even geleden maar nu juist in deze tijd merk ik hoeveel ik geleerd en ervaren heb door mijn sessies bij jou, Anneke.

Onder andere n.a.v. complexe rouw heb ik massagetherapie waaronder ook holisic pulsing gehad. In een zeer zware periode in mijn leven en toen alleen praten even niet de beste optie was, heb ik ervaren hoe helend het kan zijn om via de massagetherapie, en dus mijn lichaam, te ontdekken wat er aan de hand was, hoe ik kon ontspannen en dat wat ik niet kon vertellen langzaam maar zeker duidelijk is geworden.

Zo ben ik door deze periode heen gekomen en er heel sterk door geworden.

Ook in deze periode van ‘coronacrisis’ merk ik dat het leren voelen en duiden van gevoel me enorm helpt waardoor ik zelf deze tijd niet als ‘crisis’ ervaar, hoe lastig het soms ook kan zijn.

Dus…dank Anneke voor jouw massages, je zachte en gevoelige handen, je intuïtie. Ook voor de rustige vragen die je mij kon stellen waardoor er zoveel helder werd. Ik ben hier heel dankbaar voor!

Moniek’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *