Meditaties ‘Breed zitten’ ‘in verbinding met de aarde’ en ‘in verbinding tussen hemel en aarde’

Hoe zit jij? Zit je op het puntje van je stoel? Klaar om op te springen naar de volgende activiteit?

En zit je ook zo als je aan tafel zit voor een maaltijd of een gesprek je partner of je kind? Hoe zit je als je in een vergadering zit of een gesprek aangaat wat jouw volledige aandacht vraagt? Ook op het puntje van je stoel? Halverwege hier en daar.

In deze geleide meditatie ga je het verschil ervaren tussen het ene zitten en het andere zitten. Die van het puntje op je stoel óf die van zitten zoals zitten is bedoeld. Die van de kortdurende aandacht waarbij je al half ergens anders bent of die van breeduit zitten met aandacht voor jezelf en voor wat er plaats gaat vinden.

En….. bevalt het je? Dan kun je nog een stapje verder. Breed zitten in contact met de aarde.

Vind je deze ook zo fijn? Ga dan nog één stapje verder en laat je meenemen in het zitten in verbinding tussen hemel en aarde. Hemels en aards tegelijk! Geniet ervan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *