Laat je regelmatig masseren!

Ik had al langere tijd last van mijn nek en schouders. En waarschijnlijk daardoor ook spierspanningshoofdpijn. Tijdens een bezoek aan mijn huisarts zag ik op de balie een visite kaartje staan van de massagepraktijk van Anneke. Ik kom nu al langere tijd en regelmatig bij haar voor een massage. Het geeft mij een comfortabeler gevoel in mijn lijf en veel minder klachten. Ik vind het de investering meer dan waard! Tegen iedereen die ongemak of pijn in het lichaam ervaart zou ik willen zeggen: Laat je regelmatig masseren! Anneke is een massagetherapeut met passie voor haar vak. Rian Vaessen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis proberen?

Wist je al dat je elke 1e maandag van de maand gratis kunt kennismaken met massagetherapie?
Kom naar het inloopspreekuur tussen 9.00-10.00uur of tussen 17.00-18.00uuur.

Gun jezelf die 20 minuten aandacht!

Gun iemand anders ook een welverdiende massage,
deel deze mogelijkheid:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin