Bedankt Anneke, fijn dat ik jou ontmoet heb.

En paar jaar geleden is mijn man overleden. Door mijn verdriet zat er van alles vast in mijn lichaam.  Een vriendin adviseerde mij om eens naar een massagetherapeut te gaan. Ze  adviseerde mij naar Anneke te gaan.

Ik kom nu al een tijdje bij Anneke. Eerst elke week. De behandeling heeft me duidelijk verder geholpen in mijn rouwverwerking. Door haar aandacht, door het los masseren van mijn verkrampte spieren. Maar zeker ook door de verdiepende vragen waardoor ik mij bewust werd van waarom iets niet was zoals het zou moeten of kunnen zijn. Het heeft mij zoveel verder geholpen dat ik nu nog 1 keer in de maand bij haar kom.

Zo heb ik stapje voor stapje mijn angst overwonnen om alleen te gaan slapen. De gordijnen mogen nu dicht en ik durf met mijn rug naar de deur te liggen.

Wel blijft er nog een klein lichtje een tijdje aan in de nacht.

Ik ervaar Anneke als een rustige aardige vrouw. Zeer begaan met je en kundig in wat ze doet. Dankbaar dat ik bij haar mag zijn wie ik ben en dat ze mij de keuze laat. Mijn investering in tijd en geld is het zeker waard!

Bedankt Anneke , fijn dat ik jou ontmoet heb.

Marianne Rijnhout

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *