ZZP’ers in de Zorg en massage

Je werkt in de zorg omdat je hart hebt voor mensen.

Voor mensen die zelf niet meer goed uit de voeten kunnen.

Voor mensen in een revalidatieproces na een ingrijpende ziekte, operatie of ongeval.

Voor mensen die in de laatste fase van hun leven zijn.

Jouw handen helpen hen. Verzorgen en raken aan.

Dit aanraken kun je verdiepen tot een korte aandachtige massage. Ik kan je leren hóe je aanraakt in contact; hoe je in verbinding kunt zijn met de ander én jezelf. Binnen de mogelijkheden van de zorgsituatie (bijv. bedlegerig of beperkt mobiel) én binnen de grenzen van jouw mogelijkheden.

Raakt dit jouw interesse?

Laat me weten je wilt leren. Ik maak een massage op maat voor jou.

Wil je samen met collega’s een massageworkshop volgen? Ik maak een massage op maat voor jullie.

Bij mij in de praktijk of op een door jullie gewenste locatie.

Ik ‘leen’ je graag mijn hoofd, hart en handen om mijn massage kennis en ervaring aan je over te dragen

Mireille: .Ik heb van Anneke een ontzettend fijne workshop Energetische Rug massage mogen ontvangen! Wat doet zij dit met ontzettend Veel Liefde zachtheid en Aandacht. Er is ruimte en tijd voor jezelf, en om t zo in je op te nemen, zodat je ook weer door kunt geven. Anneke dankjewel voor het geven van mooie nieuwe kennis, zachte sfeer en Super Energie!!

Nicolle: Heb nu 2 workshops gedaan de energetische rug massage en de energetische hoofdmassage. Ik heb erg veel geleerd die dagen. je geeft op een ontzettend fijne manier les. je straalt rust uit en dat weet je goed over te brengen op de cursisten. Nogmaals dank en ik zie je hopelijk snel voor de volgende cursus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *