Dankbaar

Dat ben ik…. dankbaar. Want ik heb weer mogen masseren tijdens de seniorendagen in Conferentie oord de Poort in Groesbeek. Dagen waarop 70plussers elkaar ontmoeten in ont-moeten. In de watten gelegd worden… heerlijk eten…. lezingen aangeboden krijgen en meditatieve momenten. Dat alles in een prachtige bosrijke omgeving. Daar heb ik hen weer contact mogen laten maken met hun lichaam. Tijdens het openingspraatje werd me gevraagd te vertellen wat ik nou precies doe. Bij mijn uitleg ging er geroezemoes door de zaal. Herkenning! 

Enkele reacties:

‘weldadig, heerlijk om aangeraakt te worden. Een feest voor lichaam en geest.’
‘Je hebt me weer ruimte gegeven om veel verder te gaan dan ik een uur geleden dacht. Dank!’
‘Dit was zorgzaam, liefdevol en warm.’
‘Ik voel me weer gezien.’
‘Ik vond het een beleving, fijn, respectvol en nog veel meer.’    

Dan kan ik toch niet meer zeggen dat mijn vrijwilligers werk onbetaald is. Uitbetaling is in de vorm van écht contact, levensverhalen horen, mooie gesprekken, openheid, dankbaarheid.
Lieve 70plussers, dank voor dit feestje en tot volgend jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *