Workshop Energetische Rugmassage

Workshop Energetische Rugmassage

Energetische rugmassage

Heb je vaak last van klachten van de onderrug,  strak gevoel in je rug of last van spit? Stijve nek of gespannen schouders? Het gevoel dat je in een te krap jasje zit? Het gevoel dat je ergens ‘gebukt’ onder gaat? Het gevoel om energetisch op te willen laden, jezelf te helpen en anderen te helpen? Dan is de workshop energetische rugmassage iets voor jou!

Wat ga je leren tijdens de workshop energetische rugmassage?

In deze workshop ga je aan de slag met veel voorkomende rugklachten en bespreken we ook welke spieren daarbij betrokken zijn. We gaan leren hoe je deze op een prettige manier kunt aanraken en los kunt masseren. Geheel op energetische wijze, dat wil zeggen dat je je afstemt op de persoon die jij gaat aanraken en niet alleen op het aan te raken gebied. Ook je intuïtie speelt hier een rol in. Tijdens de workshop leer je ook hoe je daarbij goed voor jezelf zorgt.

Wat gaan we doen tijdens de workshop energetische rugmassage?

Zoals gezegd, gaan we eerst aan de slag met theorie, zodat jij weet waar je moet zijn en wat je moet doen. De massage wordt eerst voor gedaan zodat je alle handelingen eerst kunt zien. Daarna ontvang je en geef je deze ontspannende energetische rugmassage. We gaan twee-aan-twee aan de slag. Zo kun je de massage zelf ervaren en die ervaring meenemen in het geven. Een hele dag om ontspannen aandacht aan jezelf te geven en in contact met anderen te staan. Je krijgt ook een hand-out om thuis verder te kunnen.

NIEUWE DATA WORDEN GEPLAND heb je interesse neem dan contact met me op

Persoonlijke workshop Wil je graag deze hoofdmassage leren maar doe je dit liever niet in een groep neem dan contact met me op. Deze workshop kan ook aan 1 of 2 personen gegeven worden in mijn praktijkruimte.

Locatie:

Inschrijven:

Kosten:

Inclusief:

Wat heb je nodig?

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over deze workshop, mijn behandelingen, meditatie, de cadeaubon of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.