Wat is Young Living?    Young Living is het beste merk essentiële oliën. Young Living heeft al meer dan 23 jaar ervaring in onderzoek naar en distillatie van essentiële oliën. Young Living heeft alles in eigen beheer, van het planten van het zaadje tot aan het verzegelen van het flesje; het zgn. seed-to-seel proces. De planten worden gekweekt op boerderijen over de gehele wereld. Deze zijn in eigen bezit en in het kader van transparantie gewoon toegankelijk voor het publiek. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij de teelt. Ongedierte wordt bestreden met de eigen essentiële oliën. Haar maatschappelijke betrokkenheid toont zij middels een eigen Foundation, www.youglingfoundation.org, welke zich richt op het bereiken van een betere toekomst voor kinderen over de gehele wereld.

Waarom Young Living essentiële oliën?   Essentiële oliën zijn meer dan alleen maar heerlijke geuren. Je kunt ze op elk gebied en op elk moment van je leven inzetten. Op lichamelijk gebied bijvoorbeeld bij hooikoortsklachten, pijnklachten na verstuiken of verzwikken, bij verkoudheid, bij spijsvertering- of luchtweg problemen etc. Op mentaal gebied bijvoorbeeld bij angst, overprikkeldheid, stress. In het huishouden kunnen ze veel chemicaliën vervangen. Je kunt ze ook toevoegen bij je persoonlijke verzorging. Nog een pluspunt; ook voor baby's en jonge kinderen zijn er bruikbare oliën. Essentiële oliën kun je innemen, lokaal aanbrengen (eventueel vermengd met een draagolie zoals druivenpitolie), je kunt ze in een oliebrander of diffuser laten verdampen om zo 'de lucht te klaren'. Multifunctioneel dus.

Ben je geïnteresseerd geraakt?  Op jouw verzoek verzorg ik graag een info avond over deze prachtige oliën en het gebruik ervan. Neem contact met me op via contactformulier of bel me. Dan spreken we de mogelijkheden door.

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over de massages, de meditatie, de cadeaubon of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op