Lichter leven door je energie te laten stromen; introductie in de meridianenleer.

Lichter leven door je energie te laten stromen; introductie in de meridianenleer.

Heb jij vaak het gevoel dat jouw lichaam op ‘slot’ zit? Zo’n dicht of vast gevoel in je lijf? Of dat je maar doordraait in gedachtencirkels? Dat je de uitgang daar van maar niet gevonden krijgt? Verdiep je in deze cursus waardoor je je energie beter kunt laten stromen.

Wat ga je leren?

In deze cursus laat ik je kennismaken met de meridianen. De energie banen in ons lichaam. Energiebanen die niet te zien zijn op een röntgenfoto of een scan maar die er wél zijn! En die je zelf kunt beïnvloeden. Je leert welke er zijn, hoe elke meridiaan gekoppeld is aan een orgaan en welke meridianen aan elkáár gekoppeld zijn. Je leert de betekenis van elke meridiaan en hoe ze elkaar beïnvloeden. Je leert een aantal belangrijke begrippen die bij dit Oosterse geneeskundig concept horen.

Wat gaan we doen tijdens de cursus Lichter leven?

Je gaat voelen waar en hoe de meridianen voelbaar zijn in je lichaam. Hoe ze voor jóu voelen. Hoe jij jezelf kunt helpen lichter te leven door de kennis van deze meridianen en hoe jij er invloed op kunt uitoefenen. Ook ga je oefenen om in het middelpunt van je lichaam te zijn, Hara. Dit alles doe je door middel van speciaal uitgezochte yoga oefeningen.

Deze cursus is verkrijgbaar via https://onlineleren.annekewolters.nl/

Gebruik de knop ‘Leer online van mij!’ rechtsboven op de homepage

Locatie:

Inschrijven:

Kosten:

Inclusief:

Wat heb je nodig?

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over deze workshop, mijn behandelingen, meditatie, de cadeaubon of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.