'zelfs het kleinste moment van stilte is een manier om in het Heden te komen en een manier van verder gaan' 

Jon Kabat-Zinn

                              

Mijn ervaring is dat meditatie zoveel gemakkelijker gaat als je dit met meerdere mensen beoefent. Je wordt als het ware opgetild door de energie die ontstaat door de verbinding in stilte. 

In 2017 heb ik mooie meditatie ochtenden beleefd samen met anderen die hier ook behoefte aan hebben. Ook in 2018 bied ik deze meditatie ochtend aan voor ieder die dit wil.

Op deze ochtend is er ruimte voor 3x20 minuten zit-meditatie afgewisseld met een korte lichaambewustwording oefening,   het lezen van een tekst en luisteren naar muziek die past in dit geheel. Het kan zomaar zijn dat er gaandeweg het jaar verandering in het programma komt mede door inbreng van de deelnemers. Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor koffie of thee. We starten om 10.30 uur. De ochtend eindigt om 12.00 uur met de mogelijkheid om nog wat na te praten als je dat fijn vindt.

Heb je een tekst die je wilt voorlezen en/of muziek die je graag wilt laten horen neem deze dan mee. Wat je verder nog nodig hebt is een meditatie kussentje of bankje als je dat prettiger vindt dan een stoel. Je kunt het contact formulier gebruiken om je aan te melden. Maar je mag ook zo binnen komen lopen.

Weet dat ik het fijn vind om je te ontmoeten! 

zondag 27januari 2019                zondag 24 februari 2019               zondag 24 maart 2019             zondag 28 april 2019 

zondag 26 mei 2018                  zondag 30 juni 2019

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over de massages, de meditatie, de cadeaubon of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op