Wat is Stoelmassage? Stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage, Shiatsu, wat letterlijk vingerdruk betekend. De massage wordt over de kleding heen gegeven op het hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Het is een korte ontspannende maar ook activerende massage ter preventie van alle werk gerelateerde klachten zoals stress en RSI. Stoelmassage is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Wanneer Stoelmassage? Stoelmassage is een makkelijke keuze; het wordt over de kleding heen gegeven; het is een korte massage waarbij geen olie wordt gebruikt; je kunt dus zo weer over tot de orde van de dag. Het wordt vaak ingezet in bedrijven om uitval van werknemers te voorkomen. Het kan ook worden ingezet bij bijvoorbeeld een open dag van een bedrijf of sportclub, een braderie, dag van de secretaresse etcetera. 

Fiscaal aftrekbaar: voor bedrijven is Stoelmassage fiscaal aftrekbaar indien dit wordt opgenomen in het Arbeidsplan; de Stoelmassage onder werktijd wordt gegeven aan de medewerkers; er geen eigen bijdrage van de medewerkers wordt gevraagd.

Wat kost een Stoelmassage? Neem contact met mij op zodat we uw wensen kunnen doorspreken en ik een passende offerte  voor u kan maken.