Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefsel komt in het hele lichaam voor. Onderhuids maar ook in en om de organen. Het geeft de organen hun vorm. Op de huid liggen zônes die corresponderen met dieper in het lichaam gelegen weefsel zoals organen, zenuwen, spieren en skelet. Mogelijke verstoringen in één van deze diepere lagen zijn vaak in de huid terug te zien. Bij bindweefselmassage maak ik gebruik van de omgekeerde weg. Door het opnemen en rollen van de huid is het mogelijk om te ervaren wat er in de huid maar ook in de diepere lagen van jouw lichaam ligt opgeslagen. Het is een stevige massagevorm die tevens een diep ontspannende werking heeft.

In mijn behandelingen maak ik gebruik van alle massagevormen
Samen onderzoeken we welke vorm op dat moment voor jou de juiste is.

Duur van de behandeling

Prijs

Intake: 90 minuten

€85,-

Vervolgbehandeling:
75 minuten

€72,-

Behandelingen kunnen 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd of geboekt. Annuleert u binnen 24 uur wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Afspraken mogelijk op maandag, woensdag en donderdag tussen 09.30 en 17.30 uur. 

Als u aanvullende verzekerd bent, is (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk. Dit geldt niet voor de ontspanningsmassage.

Mijn praktijk is aangesloten bij:

  • VBAG (licentienummer 21612026).
  • Geaccrediteerde overkoepelende organisatie RBCZ (license number 207092R)
  • SCAG register (number 14964)
  • HOLOS netwerk (lidnumber 13121)

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over de behandelingen, meditatie, de cadeaubon of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.